Vi har kört Crosskart i Rissna

Några mil utanför Östersund i Rissna kan man köra Crosskart (skrivs även Crosscart). Har man inte testat det tidigare så är det värt att prova då det känns som en kombination av folkrace och gokart. Här är ett klipp hur banan såg ut när vi körde. Filmat med en GoPro Hero 2.

De som håller i motoraktiviteten i Rissna är Depå Grande och mer information om dem hittar ni på: http://www.depagrande.se/

Backstapling i Hallen 2013

Då har backstapling på Hallens barnfestival genomförts. Vi klarade oss från regn (bortsett från godisregnet i slutet) men det blev lite blåsigt. Det medförde att få personer klarade mer än 15 backar i höjd. Emma Wasell klarade 21 backar vilket blev bäst för i år. I Hallen har man som högst kommit 28 backar (vilket är tokigt högt).

Inte så mycket fotat denna gång då vi hade fullt upp. Det finns även filmklipp som ska kunna beskådas här. Se i vårt bildarkiv för fler foton.


Högst i år med 21 backar Efter raset Säkrare Kristian Kö för backstapling På väg upp Team FX Joel ger en back Godisregn blev enda regnet

 

Den osynliga älven

Fram till den 10 juli i år kan man se Kurt Skoogs film om Bjurälven på nätet. Det har tagit 5 år att sammanställa denna film och Team FXs representant Crister har närvarat och deltagit  i den omfattande expeditionen kring det grottsystem som Bjurälven passerar och som visas i filmen. Fler av oss har även bidragit på olika sätt men omfattas av samlingsnamnet för expeditionen eller enbart Team FX.

http://www.svtplay.se/video/1276508/den-osynliga-alven

Så de som funderar på hur det ser ut när man haft Expedition Bjurälven får en möjlighet att se detta. Inbäddning av filmen tillåts inte från SVT utan ni kommer dirigeras till svts hemsida.

 

Dykning i Röda havet

Vi har tidigare visat några dykbilder från Egypten. Nu kan vi visa några videoklipp från tillfället. Tanken var att vi skulle låta youtube sätta in musik. Men det blev inte som vi tänkt oss så önskas musik välj en skön låt på er enhet och ta en titt hur det kan se ut under ytan i Röda havet.