Wasteland fast i verkligheten

wordpressposing

Några ur Team FX har hjälpt till bakom och framför kameran för att spela in olika scener hur ett datorspel skulle se ut i verkligheten. Det mesta testades fram och det var en avslappnad kul dag i skogen. Grunden är expansionen Wasteland till Arma 2 och det ska bli intressant att se vad skaparna får till av materialet. Vi vet inte heller när den blir klar då den görs utan tidspress. Vad vi däremot kan bjuda på fram tills dess är några poseringsbilder på ”spelkaraktärerna” med filmvapen.

Detta bevisar också att datorspelare inte bara sitter inne framför en skärm utan kan vara ute och skapa nutidskultur. : )

För större bilder klicka på miniatyrerna nedan.

posingarmy medicfieldtek Wasteland posing

Vi filmar pimpling

Jonathan var nyfiken på hur det ser ut under vattnet när man pimplar så vi passade på att i början av april testa gopro kamerorna under vattnet. Både Hero 2 och Hero 3 fick följa med ut. Hero 2 har används många gånger under dykning men nu fick vi möjlighet att jämföra kamerorna. Hero 2 används när vi går ner och upp i hålet. Här är vårt lilla reportage kring det.

Var försiktig så ni inte tappar kameran under isen om ni får för er att testa själva.

Nya flygtest med Dji Phantom

Stabilitetstest i högsta framföringshastighet som möjligt. 50 fps och 1080p Wide för er som undrar inställningar på kameran (fast det gick nog ut i 25). Dock noterar vi viss gel-effekt i starkt ljus. I höst släpper Dji Innovation en gimbal (upphängning) för Phantom där bilden blir stabilare och att man kan styra upphängningen. De hoppas på att priset blir under 1000 dollar…. det gör vi också.